Workshops & Individuele Consulting

WORKSHOPS &

INDIVIDUELE CONSULTING

WORKSHOPS &

INDIVIDUELE CONSULTINGIn de Colour Cube organiseren we individuele consulting of workshops in kleine groepjes .


We geven persoonlijk advies over kleur, stijl en imago en begeleiden jouw individuele traject van a tot z


Of je spreekt af met je vriendinnen, schrijft je in voor een open workshop, vraagt je verantwoordelijke op het werk om een workshop te organiseren, ...

KLEURENANALYSE


Waarom staat die dieprode kleur mijn vriendin prima en veroudert het mij ? Hoe zit dat en hoe gaat Indigo Styling te werk?


Een persoonlijke kleurenanalyse duurt ongeveer 2 uur.

We bekijken eerst jouw lievelingskleuren en  bespreken er de eigenschappen van. Daarna volgt een  klassieke analyse (Ben je een licht en helder type, of eerder koel en gedempt? Misschien warm en wat donkerder, of toch eerder contrastrijk ?).  Welk type je ook bent, we zoeken die kleuren uit die in harmonie zijn met de kleur van je huid, haar en ogen.

We experimenteren met mooie en verrassende combinaties en je krijgt tips over accessoires, juwelen en make up kleuren die het best bij jou en jouw persoonlijkheid passen. En dat voor verschillende gelegenheden (werk, vrije tijd, receptie, ...). Tenslotte  komen we ook nog  terug bij je lievelingskleuren en hoe je die kunt toevoegen aan je outfit.                  

Je vertrekt dus met heel wat informatie én met je persoonlijk kleurenpaspoort. Geen miskopen meer die jarenlang in je kast blijven hangen. En dus een investering  waar je heel lang de voordelen van zal ondervinden...

 Prijs: €115  Tijd: 2.5 uur  inclusief: gepersonaliseerd kleurenpaspoort

STIJLADVIESWe gaan op zoek naar jouw eigen stijl, op zoek naar wie je bent  en hoe je dat kunt laten zien met  kleding, kleur, accessoires en make-up.


Ben ik niet te jong gekleed? Kan ik sneakers onder een rok dragen?

Hoe kan ik  zelfzekerder overkomen op het werk of op school?

En draag jij beter die gebloemde, lange jurk of eerder dat strakke mantelpakje, een stoere jeansvest of die opvallende sjaal...


Romantisch, sportief, klassiek, ... Niet alleen je lichaamsbouw maar ook je levensstijl spelen een rol bij de keuze van je kleren.


Voor de Personal Styling breng je best een paar kledingstukken of een moodboard mee. We gaan aan de slag om je beste eigenschappen in de verf te zetten, altijd rekening houdend met je eigenheid. 

Prijs: €115 Tijd: 2.5 uur inclusief: gepersonaliseerd Stijlpaspoort

IMAGO CONSULTINGHoe kom je over bij mensen en welk beeld wil je dat men van je heeft? Welke signalen zend je uit? Charisma? Onzekerheid? Wat is het belang van de eerste indruk?


Een persoonlijk imagoconsult geeft je inzicht in hoe jij overkomt bij anderen en maakt je bewust van wat je uitstraalt. Een traject van kleur, stijl en make-up leert je hoe je je uitstraling eventueel kan aanpassen aan de omgeving waarin je werkt of beweegt .

Maar we werken eveneens via interactieve, meer ludieke workshops, in kleine groepjes, waarbij de deelnemers elkaar op een positieve manier feedback en tips geven.

Als je beseft welke jouw unieke kwaliteiten zijn kan je deze ook inzetten voor een effectieve communicatie.

Op persoonlijk vlak, maar ook in je beroepsleven.

Als jij er van overtuigd bent dat je er goed uitziet en de kleuren en de persoonlijke kledingstijl die je draagt in harmonie zijn, vergroot dat je zelfvertrouwen en je zichtbaarheid!

MAKE-UP

Nee Milano  & i.am.klean


Een sollicitatiegesprek, een avondje uit...

Je wil graag een mooie dag- of avondmake-up aanbrengen, maar je weet niet hoe er aan te beginnen?


Bij Indigo Styling ben je aan het juiste adres. We laten zien hoe je er mooier kan uitzien met een beetje make-up. Zodat je dag in, dag uit en bij elke gelegenheid stralend en vol zelfvertrouwen voor de dag komt. 
Prijs: €65 Tijd: 2.5 uur 

Workshop €45 p.p.